Masz pytanie? Dzwoń: 604 447 504

Kurs Pierwszej Pomocy
metodą e-learningową  (przez internet)

  • A
  • A
  • A

Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez Centrum Kształcenia Agat

 

Dane osobowe

  1. Dane zbierane są przez: „Centrum Kształcenia Agat”, ul. Wiśniowa 26, 67-200 Głogów, telefon: 604447504.
  2. Dane kontaktowe inspektora ochrony danych osobowych: waldemaraldas@gmail.com
  3. Przetwarzanie odbywa się zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych.
  4. Dane kursantów mogą być przekazywane firmom pocztowym i kurierskim (w celu doręczania przesyłek), serwisom płatności elektronicznych (w przypadku wyboru opcji płatności online), firmom windykacyjnym i kancelariom prawnym (w przypadku dochodzenia roszczeń) oraz współpracującym z nami wykładowców, trenerów (w zakresie prowadzonego kurs). W pozostałym zakresie dane nie będą ujawniane (udostępniane) innym podmiotom, poza przypadkami przewidzianymi w obowiązujących przepisach.
  5. Jeśli dane osobowe przetwarzane są na podstawie zgody, wtedy można ją cofnąć w każdej chwili, informując o tym na adres waldemaraldas@gmail.com
  6. Każdy ma prawo żądać dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych.
  7. Każdy ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

„Centrum Kształcenia Agat”, zbiera następujące dane osobowe:

 

1) nazwisko i imię,
2) adres zamieszkania,
3) adres e-mail,
4) numer telefonu,
5) data urodzenia,
6) miejsce urodzenia
7) PESEL

 

Gromadzone dane są niezbędne do wystawiania i wysłania Zaświadczenia.

 

Bezpieczeństwo

W trosce o Państwa bezpieczeństwo gwarantujemy pełną poufność informacji, które zbieramy i analizujemy. Nie będą one ujawniane jakimkolwiek podmiotom, niewymienionym w niniejszym dokumencie.

 

Marketing

O ile Państwo wyrazili na to zgodę, podany przez Państwa adres e-mail oraz numer telefonu będą wykorzystywane w celach marketingowych własnych produktów. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie.

 

Pytania i zastrzeżenia

Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej Polityki prywatności mogą Państwo zgłaszać na adres: waldemaraldas@gmail.com

 

 

Zapisz się wstępnie na kurs

Do niczego to nie zobowiązuje

Dostaniesz od nas więcej informacji.









Autorzy kursu

 

Artur Lipowicz

Kierownik szkolenia (koordynator projektu). Posiada 10-cio letni staż jako instruktor pierwszej pomocy. Od 2006 r. naucza pierwszej pomocy w szkołach policealnych. Posiada tytuł „Ratownik” (ukończony kurs z zakresu kwalifikowanej pierwszej pomocy). Wiele lat był szefem grup ratowniczych w organizacjach pozarządowych.).

 

 

Daniel Kuligowski

Wykładowca, konsultant. Instruktor pierwszej pomocy z ponad 10-cio letnim stażem instruktorskim. Instruktor Polskiej Rady Resuscytacji oraz instruktor ratownictwa drogowego PZMot. Posiada tytuł „Ratownik” (ukończony kurs z zakresu kwalifikowanej pierwszej pomocy).

 

 

Adam Gołuchowski

Konsultant. Instruktor pierwszej pomocy z 5-cio letnim stażem, ratownik medyczny, pracownik pogotowia ratunkowego. Instruktor PCK.

 

 

Nasze szkolenie zatwierdzone jest przez wojewodę śląskiego: