Masz pytanie? Dzwoń: 604 447 504

Kurs Pierwszej Pomocy
metodą e-learningową  (przez internet)

  • A
  • A
  • A

Polityka prywatności

Ochrona danych

Zapewniamy ochronę wszystkich danych osobowych, jakie zostały pozyskane w wyniku prowadzonej działalności handlowej i zgodnie z obowiązującym prawem (Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, oraz jej późniejsze zmiany) informuje, że administratorem danych jest:

 

Niepubliczna Placówka Kształcenia Ustawicznego

C E N T R U M       K S Z T A Ł C E N I A

A G A T

67-200 Głogów, ul. Wiśniowa 26

 

1. Zasady ogólne

Korzystają, z Platformy Edukacyjnej akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności. Zastrzegam sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę korzystająca z Platformy Edukacyjnej obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników Platformy Edukacyjnej.Jeśli nie zgadzasz się z Polityka Prywatności, proszę nie korzystać z Platformy Edukacyjnej.

 

2. Dane osobowe

W czasie korzystania z Platformy Edukacyjnej możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza, lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony to w większości przypadków imię i adres e-mail. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

 

3. Niezapowiedziane wiadomości

Zastrzegam sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe uzyskam dzięki działalności związanej z Platformą Edukacyjną. Pod tym określeniem rozumiem informacje odnoszące się bezpośrednio do Platformy Edukacyjnej (np. nowe wykłady,) nie komercyjne listy.

 

4. Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy na czacie, są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie mam możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

 

5. Cookies (Ciasteczka)

Platforma Edukacyjna wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

 

6. Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach Platformą Edukacyjną

Zapisz się wstępnie na kurs

Do niczego to nie zobowiązuje

Dostaniesz od nas więcej informacji.









 

Zobacz naszą politykę prywatności

Autorzy kursu

 

Artur Lipowicz

Kierownik szkolenia (koordynator projektu). Posiada 10-cio letni staż jako instruktor pierwszej pomocy. Od 2006 r. naucza pierwszej pomocy w szkołach policealnych. Posiada tytuł „Ratownik” (ukończony kurs z zakresu kwalifikowanej pierwszej pomocy). Wiele lat był szefem grup ratowniczych w organizacjach pozarządowych.).

 

 

Daniel Kuligowski

Wykładowca, konsultant. Instruktor pierwszej pomocy z ponad 10-cio letnim stażem instruktorskim. Instruktor Polskiej Rady Resuscytacji oraz instruktor ratownictwa drogowego PZMot. Posiada tytuł „Ratownik” (ukończony kurs z zakresu kwalifikowanej pierwszej pomocy).

 

 

Adam Gołuchowski

Konsultant. Instruktor pierwszej pomocy z 5-cio letnim stażem, ratownik medyczny, pracownik pogotowia ratunkowego. Instruktor PCK.

 

 

Nasze szkolenie zatwierdzone jest przez wojewodę śląskiego: